Segon taller de cooperació a l’espai Fem Iguals

Dimecres, 4 d'abril de 2018 a les 13:00

Cervelló continuarà demà dijous 5 d’abril amb el segon dels tallers de cooperació del projecte Tenim Drets, Teixim Llibertats impulsat per l'Àrea Metropolitana de Barcelona i diversos ajuntaments de la província, amb el propòsit de promoure el coneixement i la defensa dels Drets Humans des dels municipis metropolitans.

El municipi també acull una exposició itinerant amb uns cubs informatius que van canviant-se cada setmana i que es pot veure a la Biblioteca municipal. Respecte als tallers de cooperació amb les entitats, demà dijous serà el torn de l’espai Fem Iguals de 15.30 a 17.30 hores. Els tallers tindran una part més teòrica o de reflexió sobre els drets dels refugiats i una altra part molt pràctica amb treballs manuals per confeccionar flors amb envasos buits i material reciclat que es faran servir en l'acte de cloenda del projecte que tindrà lloc el 5 de maig. Per participar-hi cal fer la inscripció al correu crvl.femiguals@cervello.cat i portar material de rebuig que estigui net, com envasos de plàstic, ampolles amb tap, pots de iogur, brics, bosses de plàstic o cartrons durs.

L'AMB busca complicitats amb els ajuntaments per promoure la consciència crítica i el compromís de la ciutadania envers les desigualtats i els conflictes globals per a la transformació social. Enguany, s'aposta per reflexionar sobre els vincles entre el dret d'asil, el dret al medi ambient, el dret a la salut i el dret a la ciutadania. En aquesta edició del 2018 s'ha ampliat el nombre d'ajuntaments en un total de nou. Es continua amb els set municipis que ja va participar l'any anterior: Begues, Torrelles de Llobregat, Sant Climent de Llobregat, Santa Coloma de Cervelló, la Palma de Cervelló, el Papiol i Cervelló. I amb l'objectiu de poder arribar encara a més persones, s'afegeixen dos nous municipis com són Montcada i Reixac i Sant Adrià de Besòs.

Darrera actualització: 04.04.2018 | 13:14