Selecció de personal per a la millora de l’ocupabilitat

Divendres, 7 de juny de 2019 a les 10:00

L’Ajuntament contractarà a 5 persones desocupades gràcies a l’ajut econòmic del Programa complementari de millora de l’ocupabilitat 2019 (2a edició) de la Diputació de Barcelona.

Aquest ajut, per import de 54.573,66 euros, té la finalitat de donar suport a les actuacions orientades a millorar l’ocupabilitat de les persones aturades i, de forma preferent, de les que formen part de col·lectius en situació de risc d’exclusió social. En aquest cas s’utilitzarà en la modalitat de suport als plans d’ocupació per contractar diferents perfils professionals: 3 operari/a forestal (Departament de Medi Ambient), 1 operari/a brigada d’obres i serveis (Departament Espai Públic) i 1 tècnic/a auxiliar (diferents Departaments que conformen l’Àrea d’Ordenació al Territori). Totes les contractacions es faran de forma temporal per obra o serveis.

Les tres persones que es contractin com a operàries forestals s’encarregaran de la neteja i el manteniment de la vegetació en vorals de carrers d’urbanitzacions i en parcel·les municipals i es contractaran des del 15 de juliol fins al 31 de desembre en jornada de 28 hores setmanals.

La persona que donarà suport a la brigada municipal d’obres i serveis també es contractarà des del 15 de juliol al 31 de desembre en jornada completa.

I el tècnic auxiliar que es contracti de suport a l’Àrea d’Ordenació del Territori començarà a treballar el 20 de juny fins al 31 de desembre en jornada completa.

Les sol·licituds pel perfil de tècnic auxiliar de suport a l’Àrea d’Ordenació al Territori es poden presentar a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania fins al 12 de juny de 2019. Pels perfils d’operari forestal i d’operari de brigada d’obres i serveis el període és fins al 19 de juny de 2019.

Podeu consultar les bases de la convocatòria i descarregar la instància de sol·licitud clicant aquí o a l’enllaç adjunt que us deriva a l’apartat d’Oferta Pública d’Ocupació.

Darrera actualització: 07.06.2019 | 13:29