Seminari de defensa personal per recollir joguines solidàries

Divendres, 21 de desembre de 2018 a les 00:00

Fins demà dissabte podeu col·laborar amb la campanya de recollida de joguines que promou l'acadèmia d'arts marcials Redbelt del municipi i que es donaran a l'Ajuntament amb finalitat solidària.

La campanya de recollida es complementarà demà dissabte al matí amb el seminari benèfic de defensa personal que ofereix l'acadèmia a canvi d'una joguina. La classe es farà al gimnàs d'11 a 13 hores, és gratuïta i oberta a tothom amb l´únic requisit de portar una joguina a canvi. Es recullen joguines noves, no sexistes i no bèl·liques que han de tenir un valor aproximat de 10 euros.

El lliurament a l'Ajuntament de les joguines recollides es farà demà al migdia a les instal·lacions de l'acadèmia (carrer Francesc Guitart, 11) en un acte que comptarà amb l'assistència de l'alcalde del municipi, José Ignacio Aparicio, i representants de l'assemblea local de la Creu Roja, entitat que gestionarà el repartiment de les joguines entre les famílies amb menys recursos. La iniciativa es va posar en marxa el passat mes de novembre i s'ha anat recollint material en els diferents seminaris que s'han organitzat a llocs com França o Jaca amb aquest mateix objectiu.

 

Darrera actualització: 21.12.2018 | 10:38