Sessió informativa sobre el nou bus

Divendres, 7 de febrer de 2020 a les 12:30

El transport en bus de Cervelló experimentarà alguns canvis a partir de finals de febrer per millorar la mobilitat dels usuaris, fruit del conveni signat entre l’Ajuntament i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Per explicar les novetats i el funcionament del nou bus, les dues administracions han organitzat una sessió informativa adreçada a tota la població el pròxim dijous 13 de febrer a les 19.30 hores a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Cervelló.

L’actual Servei d’Atenció a la Mobilitat (SAM) que ofereix el bus, amb línies entre les urbanitzacions i el nucli urbà, desapareixerà com a tal per a convertir-se realment en un servei de transport urbà. El SAM es va posar en marxa l’any 2011 quan el Pla d’Ajustament Econòmic de l’Ajuntament va obligar a eliminar el bus urbà que funcionava fins aleshores. Com que el servei de bus urbà no és obligatori en els municipis de menys de 50.000 habitants, el consistori va haver d’eliminar-ho però va engegar el SAM per donar cobertura a la mobilitat entre els residents de les urbanitzacions, sense cost per als usuaris.

Amb el nou servei, al matí s’incrementarà l’horari amb una nova expedició a les 8 hores a les línies regulars. I a la tarda, s’incorporaran dues noves línies a demanda que es gestionaran amb una aplicació gratuïta al mòbil o per telèfon. El servei deixarà de ser gratuït per als usuaris però seran vàlids els títols del sistema tarifari integrat i de tarifació social.

Darrera actualització: 07.02.2020 | 12:45