Signat el conveni amb els voluntaris de Protecció Civil

Divendres, 16 d'abril de 2021 a les 15:40

L’Associació de voluntaris i voluntàries de Protecció Civil de Cervelló (AVPCC) ha signat aquest matí el conveni de col·laboració amb l’Ajuntament per aquest any.

L’entitat col·labora amb el consistori en les taques relacionades amb la prevenció de situacions de risc per a la població i presta el seu ajut als cossos d’emergències que vetllen per la seguretat de les persones, els béns i el medi ambient. El conveni signat avui estableix un marc de col·laboració permanent pel que fa a les actuacions i activitats preventives i d’emergències que tinguin lloc en el municipi, regulant la subvenció econòmica que rebran per sufragar les despeses ocasionades per aquests serveis. L’Ajuntament també cedeix a l’entitat un vehicle tot terreny i l´ús de cinc emissores portàtils i d’un espai com a dependències.
 
D’aquesta manera, el personal de l’AVPCC estarà present en tots els actes festius, culturals, esportius o socials que comporten l’assistència massiva de participants o de públic, i a més realitzarà campanyes anuals de prevenció d’incendis, d’aiguats i de sensibilització sobre la gestió responsable de l’aigua. També col·laborarà en els operatius d’emergències, com en cas de catàstrofe natural o climatològica i de recerca de persones desaparegudes, entre d’altres.
Darrera actualització: 16.04.2021 | 18:03