Taller Munta la teva impressora 3D

Dimarts, 20 de novembre de 2018 a les 13:50

El taller organitzat per l’entitat CerveMakers per aprendre a muntar una impressora 3D els dies 23 i 24 de novembre té les places exhaurides.

Davant l’èxit de la resposta, els organitzadors han preparat una segona edició per als dies 21 i 22 de desembre a la Biblioteca municipal.

El taller ensenyarà tots els secrets per tal que els participants puguin gaudir de la seva pròpia impressora a casa, amb una explicació dels seus components, el seu funcionament i els principis bàsics per utilitzar el software de tall. A més a més, poden anar acompanyats d'una altra persona i sortir del taller amb una impressora 3D sota el braç, ja que comptaran amb el suport d’especialistes en la matèria per guiar-los durant tot el curs. La formació té una durada de 7 hores repartides en dos dies, divendres tarda i dissabte al matí. La inscripció costa 270 euros i inclou tots els components per muntar la impressora 3D model Ender 3D, les eines de muntatge per realitzar el curs, el filament (300 gr.) per realitzar les primeres impressions i el programari per gestionar objectes.

Més informació a: www.cervemakers.com

Darrera actualització: 20.11.2018 | 13:59