Tertúlia literària sobre Els ponts de Madison County

Dimecres, 30 de gener de 2019 a les 09:40

La Biblioteca Municipal de Cervelló ha organitzat per al dimecres 6 de febrer la tertúlia literària sobre la novel·la Els ponts de Madison County, de l’autor Robert James Waller.

Joan de Boer moderarà la xerrada que s’iniciarà a les 19 hores de la tarda, a la sala polivalent de la biblioteca. Totes les persones que vulguin participar hauran d’inscriure’s prèviament perquè les places són limitades.

Waller va publicar Els ponts de Madison County l’any 1992, convertint-se ràpidament en un best-seller. Tres anys després Clint Eastwood en va fer una adaptació cinematogràfica.

El seu argument ens parla sobre el breu i profund romanç que viuran Francesca Johnson, una mestressa de casa que viu en una granja amb la seva família, i Robert Kincaid, un veterà fotògraf de la revista National Geographic, que visita el comtat de Madison (Iowa) per a fotografiar els seus vells ponts.

Els ponts de Madison ha estat el gran èxit literari de l’escriptor nord-americà Robert James Waller el qual també va escriure novel·les com Vals lento en Cedar Bend, Puerto Vallarta o la segona part d’Els Ponts de Madison County.

Darrera actualització: 30.01.2019 | 09:45