Tintín aterra a Cervelló

Dilluns, 1 d'octubre de 2018 a les 15:00

El municipi acollirà la 14a Trobada Tintinaire de Catalunya diumenge vinent, 7 d'octubre, a la rambla Josep Tarradellas.

Cervelló concentrarà d’aquesta manera els aficionats del món de Tintín d'arreu de Catalunya. La Trobada, organitzada per l'entitat 1001 Associació Catalana de Tintinaires amb el suport de l’Ajuntament de Cervelló, té com a finalitat la divulgació i l'estudi de l'obra d'Hergé, i la preservació i catalogació del patrimoni tintinaire català.

La Trobada començarà a les 11 del matí amb l'exposició, venda i intercanvi de productes relacionats amb l'univers de Tintín i l'exhibició de cotxes clàssics amb referències tintinaires. L'encarregat de donar la benvinguda oficial serà el cervelloní Jordi Faulí, arquitecte en cap de la Sagrada Família i pregoner de la Trobada. Un taller de còmic a càrrec de Dani Gómez, el dibuixant i autor del cartell de la Trobada, i els Jocs del món tintinaires, de la mà de la Companyia de Jocs l'Anònima, completaran el matí fins a la visita guiada a l'exposició Jo encara diria més. Mostra de llengües tintinaires, que es troba exposada a la Biblioteca Municipal des del passat 22 de setembre i fins al 30 d'octubre.

A la tarda, a partir de les 17 hores, es podrà gaudir de l'adaptació teatral de l'obra El capità ha desaparegut!, amb el grup de teatre la Calaixera, una adaptació lliure d'en David Baker d'una obra escrita per Hergé i Van Melkebeke, a la Sala d'Actes del Centre Cívic l'Ateneu.

En cas de pluja tots els actes programats a l'aire lliure es traslladaran a la plaça de la Biblioteca.
 

Darrera actualització: 01.10.2018 | 15:16