Torna la Jugatecambiental al Parc de la Timba

Divendres, 5 d'abril de 2019 a les 11:00

La Jugatecambiental tornarà diumenge vinent, 7 d‘abril, al Parc de la Timba en la segona sessió de l’edició de primavera.

En aquesta ocasió l’activitat programada tindrà com a protagonista el calendari de les llunes, una proposta pensada per esbrinar com afecta la lluna a les nostres vides i al nostre entorn, com per exemple en els conreus, el creixement de les plantes o les collites. L’activitat la portarà a terme l’entitat Fundesplai a partir de les 12 del migdia, tot i que a partir de les 11.30 hores s’organitzarà l’espai de joc per a tota la família.

El projecte de la Jugatecambiental, que es va iniciar diumenge passat, es desenvoluparà durant els caps de setmana fins al juny en l’edició de primavera i fins al novembre en la de tardor. Compta amb la col·laboració de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, gràcies a la integració de la Timba dins de la Xarxa de Parcs Metropolitans que es va fer l’any passat. La Jugatecambiental és un espai de joc i aprenentatge que es fa a l'aire lliure per desenvolupar activitats en família relacionades amb el medi ambient, la natura i la sostenibilitat, alhora que s'incrementa el coneixement dels valors dels espais públics, fent valdre la seva importància ambiental i patrimonial, l'evolució històrica i la identitat, així com la difusió dels valors de civisme i respecte per l'entorn. Els serveis que ofereix la Jugatecambiental són gratuïts i combinen els serveis fixes i les activitats dirigides, amb un punt d'informació sobre el parc i el municipi i una activitat guiada diferent cada dia.

En l’edició de primavera i fins al 23 de juny, data de celebració de la Festa del Parc, les famílies estan convidades a gaudir d'activitats envoltades de natura cada diumenge, excepte l’11 de maig que serà dissabte i coincidirà amb la jornada del Let's clean up Europe Day de neteja dels espais públics. L’edició de tardor començarà el 8 de setembre i s’allargarà fins al 24 de novembre.

Més informació a la pàgina web de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Darrera actualització: 05.04.2019 | 11:58