Últimes places per al taller i òpera El Jove Barber de Sevilla

Divendres, 8 de febrer de 2019 a les 11:00

La Biblioteca Municipal de Cervelló informa que continua obert el període d’inscripció per poder participar en el taller sobre l’òpera còmica El jove barber de Sevilla  i la posterior visita de l’obra al Teatre Auditori de Sant Cugat del Vallès.

El taller es desenvoluparà el divendres 15 de febrer, a les 18 hores de la tarda i està destinat a un públic familiar, amb nens i nenes a partir de 6 anys. Durant els 60 minuts que dura l’activitat es pretén dotar a les famílies d’una guia didàctica que els permeti seguir i entendre millor la trama de l’òpera, la qual està carregada d’embolics argumentals però que la fan, al mateix temps, divertida i entretinguda.

La visita a l’obra serà l’endemà, dissabte 16 de febrer, a les 18 hores, al Teatre Auditori de Sant Cugat del Vallès, a un preu de 10€. Totes les persones que estiguin interessades a participar en les activitats hauran d’inscriure’s prèviament a la biblioteca municipal.

El projecte El jove barber de Sevilla, presentat per la biblioteca i seleccionat només entre altres 6 biblioteques de tota Catalunya, és una oportunitat única per gaudir amb la família de la reducció de l’òpera còmica o buffa El barber de Sevilla, del compositor italià Gioachino Rossini.

La trama de l’obra està ambientada en la Sevilla del s. XIX i relata les peripècies d'una parella d'enamorats: el comte d’Almaviva i la jove òrfena Rosina.  Bartolo, tutor de la noia, també la pretén malgrat la diferència d'edat. Per a evitar-ho, la parella es val de l'ajuda de Fígaro, el barber més famós del món i el vertader protagonista d’aquesta història. Fígaro, mitjançant la seva astúcia i imaginació enganyarà a Bartolo i aconseguirà unir en matrimoni als enamorats Rosina i Almaviva.

Darrera actualització: 08.02.2019 | 11:57

Imatges

Òpera El jove barber de Sevilla