Un Sant Jordi cultural i majoritàriament virtual

Dilluns, 19 d'abril de 2021 a les 09:00

Iniciem la setmana marcada per la celebració de Sant Jordi que enguany serà cultural i amb la majoria d’actes previstos de forma virtual.

L’Ajuntament ha organitzat quatre “kahoots” (qüestionaris) culturals amb tres nivells sobre el municipi per posar a prova els coneixements de grans i petits sobre l’entorn que els envolta, que es podran fer durant el dia 23 d’abril. Podeu participar introduïnt el pin del joc del nivell en què vulgueu participar a través d'aquests enllaços:

Conec Cervelló PIN 01720902

Conec molt Cervelló​ PIN 02523993

Soc un expert de Cervelló 1a PIN 03684397

Soc un expert de Cervelló 2a part PIN 02568375

El consistori també ha editat dos nous llibres, un sobre la història de la Penya Blaugrana explicada pel personatge del Cervi amb textos i dibuixos de l’historiador Francesc Xavier Depares amb motiu del 25è aniversari de l’entitat, i l’altre, el conte amb il·lustracions de la llegenda del Drac Ollevrec adaptat per Moi Aznar.

Els Gegants de Cervelló oferiran “Un llibre, una rosa i una il·lusió”, el vídeo d’un ball especial a càrrec del Cento i la Rosita que també es podrà veure per les xarxes socials, igual que la representació escenificada de la Llegenda del Drac Ollevrec. El mateix dia de Sant Jordi també es presentarà a la Biblioteca municipal el llibre Els ponts i camins de la riera de Cervelló de l’historiador local Josep Llurba, en un acte que organitza el Grup de Recerca de Cervelló de forma presencial a partir de les 19 hores.  La colla de diables Encaputxats Diabòlics també tindrà protagonisme a les xarxes amb el correfoc virtual “Foc al virus” previst pel dissabte 24 d’abril al vespre i que es podrà seguir en directe pels comptes d’Instagram de la colla de diables i de l’Ajuntament.

Darrera actualització: 22.04.2021 | 14:24