Salutació de l'Alcalde

Benvolguts ciutadans i ciutadanes,

Teniu davant vostre el nou web de l'Ajuntament, fruit dels canvis que està vivint l'administració local en els últims mesos per adaptar-se tant a les noves tecnologies com a l'actualització de la normativa. Amb les millores introduïdes en el disseny i en l'operativitat de la pàgina es pretén avançar cap a la transparència, la millora de la informació que rep la ciutadania i l'accessibilitat per facilitar els tràmits administratius.

El nou web és un dels mitjans que té l'administració per donar a conèixer la informació que genera a la població i aspira a convertir-se en pàgina de referència per a tots els cervellonins i cervellonines per fer consultes o adreçar-se al consistori. Perquè a través de la pàgina també podeu accedir al Portal de transparència i a la Seu electrònica, amb la qual cosa tothom té accés a les dades de forma directa i clara i pot fer tràmits sense haver-se de desplaçar físicament fins a l'Ajuntament. Tot plegat per continuar millorant en els serveis que oferim a tothom i perquè la relació entre les dues parts sigui molt més oberta, fluida i satisfactòria, i aquest portal esdevingui la principal eina d'interacció i de proximitat amb els ciutadans.

Cal destacar que en el nou espai web prenen molt protagonisme els apartats destinats a la promoció del municipi, per explicar a tothom el que tenim, el que fem i el que us podem oferir. Us mostrem tots els llocs d'interès del poble i podreu estar al corrent que les propostes lúdiques, culturals, socials i esportives que fem a Cervelló, impulsades tant des del consistori com des del gran teixit d'entitats amb què compten. Amb l'agenda us podreu assabentar del que es farà al poble i us engresquem a participar-hi en les activitats per fer tots plegats un poble de tots i per a tothom.

José Ignacio Aparicio

L'alcalde

Darrera actualització: 03.12.2017 | 22:03
Darrera actualització: 03.12.2017 | 22:03