Selecció d’un/a enginyer/a tècnic/a industrial per l’execució d’un projecte temporal

Per Decret 1934/2019 de 4 d’octubre s'ha aprovat la convocatòria i les Bases que han de regir el procés per seleccionar, mitjançant el procediment de concurs-oposició lliure, un/a enginyer/a tècnic industrial per l’execució del projecte temporal consistent en la implementació d’un sistema de control i actualització de les activitats econòmiques, i en l’actualització i optimització dels serveis públics municipals.

El termini per presentar la sol·licitud corresponent serà de 20 dies hàbils a comptar des del dia següent de l'anunci d’aquesta convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. A través d'aquest mateix lloc s'informarà del termini concret que les persones interessades tenen per presentar la sol·licitud.

Per a més informació, podeu consultar les Bases reguladores que estan a disposició en aquesta mateixa pàgina web.

Per a qualsevol dubte us podeu adreçar al Departament de Recursos Humans de l'Ajuntament en horari de 8 a 14 hores de dilluns a divendres.

El termini per presentar les sol·licituds mitjançant la instància que està publicada en aquest mateix lloc finalitza el dia 20 de novembre.

Darrera actualització: 23.10.2019 | 09:57