Selecció d’un/a tècnic/a en l’àmbit de l’obra pública per l’execució d’un projecte temporal

Per Decret 81/2020 de 21 de gener s'ha aprovat la convocatòria i les Bases que han de regir el procés per seleccionar, mitjançant el procediment de concurs-oposició lliure, d'un/a tècnic/a en l’àmbit de l’obra per l’execució d’un projecte de caràcter temporal relacionat amb la diagnosi i millora de les urbanitzacions.

El termini per presentar la sol·licitud corresponent serà de 20 dies hàbils a comptar des del dia següent de l'anunci d’aquesta convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. A través d'aquest mateix lloc s'informarà del termini concret que les persones interessades tenen per presentar la sol·licitud.

Per a consultar els requisits de participació i altres qüestions relacionades amb aquesta convocatòria podeu consultar les Bases reguladores que estan a disposició en aquesta mateixa pàgina web.

El termini per presentar les sol·licituds mitjançant la instància que està publicada en aquest mateix lloc finalitza el dia 5 de març de 2020.

Per Decret 482/2020 de 9 de març  s’ha aprovat la llista d’admesos i exclosos, s’ha designat el Tribunal qualificador i s’ha fixat la data de la prova que es preveu per aquest procés, que tindrà lloc el divendres 13 de març a les 9.30 hores a l’Ajuntament de Cervelló.

DAVANT LA SITUACIÓ ACTUAL PROVOCADA  PER L’EXPANSIÓ DEL CORONAVIRUS I COM A MESURA PREVENTIVA QUEDEN SUSPESES LES PROVES D’AQUEST PROCÉS DE SELECCIÓ PREVISTES PEL DIVENDRES 13 DE MARÇ DE 2020, FINS A NOU AVÍS.

 

Darrera actualització: 12.03.2020 | 15:40