13 d'abril de 2017

Cervelló, amb el Torneig Internacional de kuksoolwon

El Pavelló Xavier Ballber de Cervelló acollirà el pròxim dijous 20 d’abril una exhibició de l’equip mundial infantil de kuksoolwon arribat des de Corea. L’exhibició, que es farà per primera vegada a Catalunya, serà un petit avançament del 12è Torneig internacional d’aquestes arts marcials que se celebrarà el dia 23 d’abril a Sant Feliu de Llobregat.

Durant la setmana vinent es comptarà amb la presència al territori del gran mestre i fundador, Suh In Hyuk (KUKSANIM), mestres d’arreu del món, l'equip d'exhibició mundial de Corea (25 nens vinguts des de Corea del Sud per mostrar aquesta disciplina i que seran els encarregats de fer l’exhibició a Cervelló), i més de 500 participants vinguts de diferents parts del món, principalment d'Europa.
Des de l'any 2003  que es va celebrar el primer campionat, l'augment d'escoles i de participants així com la coneixença de la disciplina ha anat en augment de forma exponencial. El dia 15 d'abril, amb l'arribada de l´equip de Corea, se celebraran diferents activitats  socioculturals i turístiques per intercanviar les cultures coreana i catalana i fer difusió del kuksool i del Torneig.
El pròxim 23 d’abril, després de la competició que es farà al llarg del matí al Palau d’Esports Juan Carlos Navarro de Sant Feliu, tindrà lloc la cerimònia de mestres amb la presència de diferents personalitats del món de la política, la cultura i l'esport, entre els quals hi haurà l’alcalde de Cervelló, José Ignacio Aparicio, i la regidora d’Esports, Montserrat Canas. Posteriorment tindrà lloc una gran exhibició marcial mai vista fins ara a tot l'estat espanyol partir de les 18.30 hores.