17 de juliol de 2017

S’acosta la Festa Major 2017

Una trentena d’actes conformen el programa de la Festa Major de Cervelló d’enguany que tindrà lloc del 28 de juliol al 3 d’agost. En la seva organització han participat gairebé 20 entitats locals de caire social, esportiu i cultural que faran possible una festa molt participativa i amb activitats per a tots els gustos i edats.

Podeu consultar el resum dels actes de la Festa Major clicant aquí


Afectacions al trànsit

El carrer Major romandrà tancat a la circulació de vehicles des del 28 de juliol a les 12 hores fins al dilluns 31 de juliol a les 6 de la matinada. La rambla Josep Tarradellas es tallarà al trànsit des del 28 al 31 de juliol i quedarà prohibit l’estacionament de vehicles.

El recinte firal s’instal·larà des del carrer Major fins a l’avinguda Catalunya, amb atraccions juvenils i infantils i les terrasses dels establiments de restauració locals.

Es canviarà el sentit de circulació en els carrers Mestra Adela Cardona i Coral Diana. Els veïns dels carrers Coral Diana, rambla Tarradellas, Santa Maria, plaça del Mestre i Mestre Puignau que tinguin pàrquing tenen garantida la sortida en sentit Barcelona però no podran tornar a accedir-hi fins al dia 31 de juliol. Els veïns del pàrquing del carrer Sant Esteve podran sortir únicament en horari de 22 a 8 hores, creuant el carrer Major i pel carrer Germandat Sant Sebastià. S’habilitarà una zona d’aparcament especial en el carrer Major, dels números 19 al 29 (façana de l’església)amb estacionament limitat d’una hora per fer gestions en horari comercial. L’empresa Soler i Sauret habilitarà parada de bus provisional en els dos sentits dels trajectes a la rotonda de Ceraqua.

Demanem que els conductors que tinguin previst fer ús del vehicle tinguin en compte aquesta informació. Per qualsevol dubte poseu-vos en contacte amb la Policia Local.

Davant d’alt risc d’incendi, no es faran els focs artificials de fi de festa. Us demanem que extremeu les precaucions i davant qualsevol indici de foc aviseu les autoritats.

Podeu consultar les ubicacions dels diferents actes de la Festa en aquest plànol: