19 de maig de 2017

Ultimant els preparatius de la Fira de Cervelló

L’estand de l’Ajuntament de Cervelló estarà dedicat enguany per una banda a l’Any Tarradellas i, per l’altra, a la presentació de diversos projectes municipals. A la zona que recordarà els 40 anys del retorn a Catalunya del president Tarradellas es presentaran els actes que es faran a Cervelló per commemorar el retorn al municipi, com ara exposicions, conferències o presentacions de llibres. Respecte als projectes, la ciutadania podrà conèixer com serà el futur pont de la Resclosa, com es reordenarà la zona esportiva amb la inclusió d’un skate park, com es millorarà l’Escola Bressol, i com es farà més sostenible la mobilitat pel municipi amb la incorporació de carrils bici, dels camins escolars o l’eliminació de barreres arquitectòniques.

En el marc de la Fira s’han organitzat una sèrie d’activitats i d’exhibicions de les diferents entitats i associacions del municipi, entre les quals cal remarcar la trobada gegantera amb 10 colles convidades que es farà dissabte a la tarda. A més, durant tot el cap de setmana s’oferiran tallers demostratius dels oficis que han estat històrics en el municipi, com el bufador de vidre, la premsa de vi, la ceràmica o l’elaboració de paper.

El recinte firal s’ubicarà al llarg del carrer Major i els carrers adjacents, per la qual cosa el trànsit de la carretera N-340 es veurà afectat des de divendres a la tarda fins al dilluns a la matinada.

La Fira s’inaugurarà demà dissabte 20 de maig a les 11 hores amb el passeig de les autoritats per visitar els diferents estands i expositors.