Cervelló promociona el turisme d’estiu al Baix Llobregat

Dijous, 2 de juliol de 2020 a les 11:00

L’Hotel Golf Can Rafel de Cervelló protagonitza la campanya d’enguany de promoció turística El Baix Llobregat Som el teu estiu.

Promoguda pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat, es tracta d'una acció de promoció turística de gran impacte que dona a conèixer més de 100 propostes per gaudir aquest estiu al Baix Llobregat, amb l'objectiu de generar un increment del nombre de visitants i turistes, i reactivar aquesta important activitat econòmica de la comarca.

La campanya s’estructura en la promoció de diversos àmbits com les activitats en família, la natura i esport, els plans de platja, visites i espectacles, allotjaments i gastronomia. Precisament, els anuncis i el vídeo d’aquest últim bloc, el dedicat a la restauració, és el que protagonitza l’Hotel Golf Can Rafel, un establiment que ahir, 1 de juliol, va tornar a obrir les seves portes després del tancament per la pandèmia.

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat ha treballant en les últimes setmanes per a reactivar l'activitat turística i ser una de les primeres destinacions catalanes en atraure turistes i visitants a la comarca. El Consorci considera que d’aquesta situació excepcional sortiran noves tendències d’estil de vida i de consum, enfocades al turisme de proximitat, sostenible i responsable. Un turisme que valora la gastronomia basada en productes km0, la natura, la cultura i el patrimoni, tot un perfil de qualitat pel qual el Baix Llobregat es converteix en una de les principals destinacions de Barcelona.

Totes les propostes per passar l’estiu a la comarca les podeu trobar al web www.somelteuestiu.cat, des d’on es poden fer les reserves i comprar les experiències per gaudir de l’estiu. Vies ferrades a la muntanya de Montserrat, excursions a la natura, explorar coves, visitar el delta del Llobregat, Catalunya en Miniatura, descobrir la cripta Gaudí de la Colònia Güell, plans de platja com practicar el kayac, paddle surf o windsurf, viatjar en autocaravana, o un tast entre vinyes, a més de la millor proposta gastronòmica de la comarca i escapades úniques per passar unes nits d'estiu inoblidables.

El web posa especial atenció en explicar i recomanar totes les mesures de seguretat i de sanitat d'utilitat pels visitants. I cadascuna de les empreses turístiques explica les mesures que ha aplicat i com s’ha preparat per acollir-vos amb garanties.

A més, durant tot l'estiu es sortejaran dues escapades amb allotjament, dinar, sopar i activitats per a dues persones al Baix Llobregat. Només cal entrar al web i participar en el sorteig.

Darrera actualització: 02.07.2020 | 11:58