Actualització de la fase d’alerta per onada de calor

Dimecres, 26 de juny de 2019 a les 14:00

El Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) del Departament d’Interior manté activat en fase d’alerta el Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) per onada de calor.

Segons el darrer comunicat del CECAT, totes les comarques de Catalunya tenen la probabilitat de superar el llindar de temperatures extremes durant tres dies consecutius. Les que tenen la probabilitat més alta són les comarques del Pirineu, Pre-pirineu, Catalunya central i Ponent. El període s'allarga fins dissabte a l'espera de l'evolució per diumenge.

En el moment que el PROCICAT passi de la fase d’alerta a activar-se, l’Ajuntament de Cervelló posarà en marxa un protocol d’actuació que preveu posar a disposició de la població determinats equipaments municipals amb aire condicionat. Concretament s’obririen al públic la Sala de Plens i el Casal de la Gent Gran i es deixaria l’entrada lliure a les piscines municipals de Ceraqua a les persones menors de 16 anys amb autorització familiar i als més grans de 65 anys, així com a les dones embarassades. Les persones amb edats compreses entre el 16 i els 65 anys podrien accedir a les piscines a un preu reduït de l’entrada al 50%.

Tan aviat com es produeixin novetats en la situació d’emergència us continuarem informant a través d’aquest web i dels mitjans municipals.

Seguiu els consells del Departament de Salut davant l’onada de calor clicant aquí o a l’enllaç adjunt.

Darrera actualització: 26.06.2019 | 14:11