Medalla d’Honor per al jutge de pau

Dimecres, 30 d'octubre de 2019 a les 14:30

El jutge de pau de Cervelló, Antoni Pallarès, ha rebut la Medalla d’Honor per la seva exemplar dedicació a la justícia de pau, en un acte organitzat per l’Associació Catalana en Pro de la Justícia.

Aquesta distinció es concedeix a aquells jutges de pau que porten exercint molts anys i en el cas d’Antoni Pallarès ja són gairebé 17 anys de dedicació al jutjat de pau de Cervelló.

El guardó es va lliurar el passat 21 d’octubre a Calonge a un total de 12 jutges, jutgesses, exjutges i exjutgesses de tot Catalunya, de la mà de Joan Domènech Abad i Esteve, secretari de relacions amb l'Administració de Justícia, i de Francesc Xavier Ten i Figueras, president de l’Associació Catalana en Pro de la Justícia,.

Antoni Pallarès va néixer el 17 de juliol de 1947 a Cervelló, municipi on ha viscut tota la vida. Va prendre possessió com a jutge de pau al desembre de l’any 2002 i des d’aleshores, sempre ha estat renovat cada 4 anys com a jutge de pau al ple de l’Ajuntament de Cervelló per unanimitat. Precisament ara és obert el període d’admissions de sol·licituds per ocupar el càrrec, ja que finalitza el termini de quatre anys pel qual el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya el va nomenar. Les persones que estiguin interessades poden fer la sol·licitud per escrit a l’Ajuntament fins al 19 de novembre (més informació a l'arxiu adjunt)

Darrera actualització: 31.10.2019 | 18:05