Coronavirus: lliurades més de 60 viseres als centres sanitaris

Dijous, 26 de març de 2020 a les 10:30

L’entitat Cervemakers ha lliurat més de 60 viseres fabricades amb impressores 3D a diversos centres sanitaris.

La Clínica de Molins de Rei, l’Hospital de Mataró i els CAPs de Vallirana i de Cervelló ja han rebut aquest material per a la protecció del personal dels centres i, segons confirma Cervemakers, “estan rebent sol·licituds de diversos hospitals i altres sanitaris”.

L’entitat,  juntament amb els makers de Vallirana, va demanar el passat 22 de març a través de les xarxes socials la col·laboració de persones que tinguessin impressores 3D a casa i s’han començat a fabricar a un ritme d’unes 20 viseres diàries i en constant augment. De moment estan participant 13 persones de la comunitat Cervemakers, 10 del municipi i 3 d’altres punts de la comarca, d’edats compreses entre els 10 i els 65 anys. El personal de Protecció Civil i de l’Ajuntament recull el material en les cases particulars i ho prepara per lliurar-lo als centres sanitaris.

L’entitat, que està col·laborant amb grups de poblacions properes per potenciar i ampliar el moviment,  també està coordinant la fabricació d'altres peces, per exemple components per respiradors, o altres equips de protecció individual.

 

Darrera actualització: 26.03.2020 | 10:46