Desenvolupament econòmic

Notícies

 • 16 de novembre de 2017 Convocatòria de feina dins de la Garantia Juvenil

  L’Ajuntament de Cervelló ha rebut una subvenció per contractar una persona jove en pràctiques que sigui beneficiària del Programa de Garantia Juvenil. Es tracta d’un contracte de 6 mesos a jornada completa a partir del 30 de novembre com a personal auxiliar administratiu.

 • 7 de setembre de 2017 L'Ajuntament aposta per la contractació juvenil

  L'Ajuntament de Cervelló presentarà una sol·licitud de subvenció al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) per a la contractació, mitjançant contracte formatiu en la modalitat de pràctiques, de diverses persones joves amb formació adient i que siguin beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, per a cobrir diversos llocs de treball durant un període de 6 mesos a jornada completa.

 • 15 de juny de 2017 Ampliades les inscripcions per al curs de monitor/a Curs de Monitor/a a Cervelló

  Fins al 21 de juny es poden formalitzar les inscripcions per al curs de monitor/a d'activitats d'educació en el lleure infantil i juvenil que organitza l’Ajuntament de Cervelló.

 • 5 de juny de 2017 Curs de monitor/a d’educació en el lleure Curs de Monitor/a a Cervelló

  Fins al dia 14 de juny es poden formalitzar les inscripcions per al curs de monitor/a d'activitats d'educació en el lleure infantil i juvenil que organitza l’Ajuntament de Cervelló.

 • 22 de març de 2017 Cervelló, al projecte de la Cooperativa d’Activitats i Emprenedoria Calidoscoop

  Cervelló participa en el projecte de creació d’una Antena de la Cooperativa d'Activitats i Emprenedoria (CAE) Calidoscoop que impulsa el Consell Comarcal del Baix Llobregat amb una trentena d’ajuntaments de la comarca. La iniciativa s’adreça a persones emprenedores que vulguin formar part d'un projecte empresarial col·lectiu.

Darrera actualització: 25.07.2017 | 12:37