Inscripcions a la sessió informativa de l’Innobus Metropolità 2019

Dimecres, 20 de febrer de 2019 a les 11:00

L’Agència per a la Innovació i el Coneixement del Baix Llobregat (InnoBaix), presenta l’Innobus metropolità, una iniciativa del programa InnoAMB que vol apropar els emprenedors a l'ecosistema empresarial del territori metropolità.

L’objectiu principal d’aquest projecte és ajudar a joves amb estudis universitaris finalitzats en situació d´atur a llançar els seus projectes; facilitar el coneixement del talent a les empreses (lliurament de CV, contacte directe…) i beneficiar a les empreses en la captació de noves idees i talent.

En aquest sentit, s’ha programat una sessió informativa que es desenvoluparà el dimecres 27 de febrer, a les 10 del matí, al Citilab de Cornellà. Totes les persones que estiguin interessades hauran de portar el currículum vitae actualitzat i haver-se inscrit, prèviament, al següent formulari: http://agenciaeconomica.amb.cat/agenda/inscripcions/innobus.

Podeu obtenir més informació i el calendari previst en els següents enllaços http://blogs.amb.cat/innoamb/ i http://www.innobaix.cat/.

Darrera actualització: 20.02.2019 | 11:54