S’obren les inscripcions per al Buida les Golfes de tardor

Dilluns, 4 de novembre de 2019 a les 19:30

Fins al 20 de novembre es poden formalitzar les inscripcions per a participar en el mercat d’ocasió i oportunitats que se celebrarà el diumenge 24 de novembre a la plaça de l’Ajuntament de Cervelló.

El mercat s'instal·larà de les 10 a les 14 hores. Si teniu objectes a casa que no feu servir i voleu vendre'ls entre particulars, apunteu-vos com a paradistes. El nombre de parades és limitat, motiu pel qual totes aquelles persones que estiguin interessades a participar com a venedores, cal que formalitzin la inscripció mitjançant la corresponent fitxa de sol·licitud de participació, segons el model facilitat a tal efecte. Només es permetrà una sol·licitud per persona. La inscripció és gratuïta.

Amb el mercat d’ocasió i d’oportunitats de Cervelló Buida les Golfes es pretén afavorir la reutilització d’objectes o articles que les persones particulars tenen a casa i que ja no usen, podent-los vendre a baix preu perquè altres persones els puguin comprar i donar-los un nou ús i una segona oportunitat. No es tracta d’un mercat professional sinó d’una iniciativa adreçada a la ciutadania, a escala particular.

Podeu fer la inscripció presencialment a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania de l'Ajuntament o a través de la plataforma de tràmits electrònics (e-TRAM) que s'accedeix des d'aquest web. També es pot descarregar la fitxa d'inscripció i les condicions de participació clicant als arxius adjunts.

Darrera actualització: 04.11.2019 | 19:38