Torna l’Innobus 2020 per impulsar el talent dels emprenedors

Dijous, 5 de març de 2020 a les 11:30

Els joves emprenedors de Cervelló que estiguin aturats i tinguin estudis universitaris poden inscriure’s a una nova edició del programa Innobus promogut per l’Agència per a la Innovació i el Coneixement del Baix Llobregat, juntament amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

Es tracta d’una iniciativa que es presenta com a mitjà i estratègia per apropar els emprenedors de fins a 45 anys a l'ecosistema empresarial del territori metropolità. Els objectius són ajudar als joves universitaris en situació d´atur a fer-se visibles per a les empreses, facilitar el coneixement del talent a les empreses i beneficiar-les en la captació de noves idees i talent. El programa està destinat a joves universitaris, graduats o a punt de ser-ho, amb la idea de posar en contacte persones formades amb empenta i talent amb les empreses. Innobaix fa una selecció de candidats i els puja al Bus de la Innovació, que recorrerà l’àrea metropolitana de Barcelona durant dues setmanes a partir del 17 d’abril tot fent parada a empreses d’alt potencial, que reben els joves i els plantegen reptes que han de superar. A més, estaran tres setmanes treballant al Citilab abans de la presentació final davant dels representants de les empreses. Els guanyadors podran establir una col·laboració becada amb alguna de les companyies, realitzar un viatge a Brussel·les per visitar centres d’innovació tecnològica o presentar els projectes al BIZ Barcelona.

Els organitzadors convoquen a les persones interessades a una sessió informativa  el pròxim 27 de març a les 10 hores a la Seu del Citilab de Cornellà.

Les persones interessades cal que omplin el formulari d’inscripció clicant aquí

Més informació a l’enllaç adjunt.

Darrera actualització: 05.03.2020 | 12:34