Concurs 1r Dictat Català Cervelló 2019

Divendres, 12 d'abril de 2019 a les 10:00

L’Oficina de Català de Cervelló ha organitzat el primer Dictat Català de Cervelló, el dimecres 24 d’abril de 2019, dintre de la dotzena edició de les activitats programades per a Sant Jordi.

L’activitat es proposa a la població com un concurs per a esbrinar qui és capaç d’escriure un text amb les mínimes errades ortogràfiques possibles, i es desenvoluparà a les 19 hores de la tarda en la Sala Polivalent de la Biblioteca.

A més, l’acte s’emmarca en l’Any Teresa Pàmies i alhora en les activitats de Sant Jordi a Cervelló 2019, per la qual cosa el text que es dictarà pertany a un fragment d’un llibre d’aquesta autora.

Hi ha 10 premis, el primer dels quals, per al guanyador, és una tauleta tàctil. També hi ha subscripcions anuals gratuïtes a revistes de l’APPEC (Associació de Publicacions Periòdiques en Català). L’alumne dels cursos de català per a adults de l’Oficina de Català de Cervelló que tingui menys errades també rebrà un premi: un exemplar del Diccionari de la llengua catalana, de l’Institut d’Estudis Catalans. També hi ha 2 premis a la participació, que se sortejaran entre tots els participants, gràcies a la col·laboració del Restaurant Vell Cervelló, que aporta 1 val individual per a un menú diari, i a la Plataforma per la Llengua, que aporta un lot de productes gurmet etiquetats en català.

El primer Dictat Català de Cervelló compta, a més, amb la col·laboració del Teatre La Calaixera, del Restaurant Vell Cervelló i de la Plataforma per la Llengua. Se’n poden consultar les Bases en aquesta pàgina.

Darrera actualització: 12.04.2019 | 10:33