Esport

Notícies

 • 10 de novembre de 2017 Tancades les inscripcions per a la cursa Pota-Roja de Cervelló de diumenge vinent WTS La Pota-Roja - Inscripcions tancades

  Davant el gran nombre d’inscripcions fetes fins avui divendres al migdia, l’organització de la cursa WTS la Pota-Roja de Cervelló de diumenge vinent 12 de novembre ha decidit tancar ja les inscripcions en arribar gairebé a les 800 persones i havent-se superat totes les previsions de participació.

 • 10 de novembre de 2017 Tot a punt per a la cursa Pota-Roja de Cervelló de diumenge vinent WTS La Pota-Roja

  Més de 700 persones s’han inscrit ja per a participar com a atletes a la cursa Wefeel Trail Sèries by Lidl, l’anomenada Pota-Roja, que se celebrarà el pròxim diumenge 12 de novembre a Cervelló. La cursa es repeteix per segon any consecutiu i davant l’èxit de participació i d’acceptació aconseguit en la darrera edició.

 • 30 d'octubre de 2017 Vols col·laborar a la cursa la Pota-Roja Cervelló? La Pota-Roja 2017

  L’Ajuntament ha començat la recollida de sol·licituds per participar com a voluntari de l’organització de la Wefeel Trail Series la Pota-Roja de Cervelló que se celebrarà el diumenge 12 de novembre amb dues modalitats esportives, la Trail i la Marxa BTT.

 • 4 d'octubre de 2017 Posposada la Cursa Solidària

  Davant la situació excepcional que estem vivint aquests dies arran dels fets de l’1 d’octubre, queda posposada la celebració de la Cursa Solidària i de la Fira de Cooperació previstes per al pròxim diumenge 8 d’octubre, segons han decidit els organitzadors dels dos esdeveniments. La nova data es comunicarà tan bon punt es concreti per part de les entitats implicades.

 • 30 de setembre de 2017 Comencen les inscripcions de la Cursa Solidària 2017 Cursa solidària 2017

  La Cursa Solidària se celebrarà enguany el pròxim diumenge 8 d'octubre en la que ja és la seva 6a edició. Les inscripcions es poden formalitzar als centres educatius i a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Cervelló.

Activitats

Regidories

Darrera actualització: 24.07.2017 | 10:39