Anna Borràs i Marc Morera premiats a la Gala del Patinatge Català 2019

Dijous, 14 de març de 2019 a les 00:00

Els joves esportistes cervellonencs Anna Borràs i Marc Morera han estat premiats com a millors esportistes en la disciplina d'Alpí en línia femení i masculí a la Gala del Patinatge Català 2019, de la Federació Catalana de Patinatge (FCP), que es va celebrar la setmana passada a l’Auditori del CaixaFòrum de Barcelona.

Més de 300 convidats es van donar cita en una gala que va guardonar els èxits dels esportistes, tècnics i clubs catalans de l’any 2018. Es va premiar a personalitats, dirigents, àrbitres, jutges i periodistes per les seves trajectòries i es va retre un homenatge a alguns dels pioners de diverses disciplines, com la menció honorífica a Pepita Cuevas, la primera dona catalana que va ser campiona del món en qualsevol esport.

La Gala estigué encapçalada pel president de la Federació, Ramon Basiana, a més de comptar amb la presència de diverses autoritats, com el Secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Gerard Figueras; el president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), Gerard Esteva; i el director d’esports de la Diputació de Barcelona, Daniel Laga.

A més dels guardons de l’Anna i el Marc, altres 10 disciplines van estar premiades, destaca el Pere Marsinyach i l’Anna Casarramona com a millors esportistes del 2018 de la FCP.

Darrera actualització: 14.03.2019 | 10:42

Imatges