Inscripcions per a la 6a Cursa del Patró de Bombers

Divendres, 14 de febrer de 2020 a les 12:00

Ja són obertes les inscripcions per a la 6a Cursa del Patró de Bombers Memorial José Garrido i el 1r King of the Mountain (KOM) Castell de Cervelló que se celebrarà diumenge 1 de març.

Es tracta d’un esdeveniment organitzat per l’Agrupació Cultural i Esportiva (ACE) del Cos de Bombers de Barcelona amb el suport del C.E. Pota Roja Cervelló i l’Ajuntament de Cervelló, a més de la col·laboració d’altres entitats i comerços de la zona.

Les proves es limiten a 150 participants (Cursa del Patró) i 75 (KOM) i no és possible inscriure’s només al KOM. Poden participar les persones majors de 16 anys, tot i que els menors d’edat hauran de portar autorització paterna o materna.

Les inscripcions es tancaran el 28 de febrer i cal fer una donació en forma d’aliment (conserves o empaquetat) que anirà en favor de l’entitat Cervelló Solidari, i que s’entregarà en recollir el dorsal el dia de la cursa. Les inscripcions, que es regiran per rigorós ordre d’inscripció, es realitzen clicant aquí o a través de l'enllaç adjunt i no queden formalitzades en ferm fins que no es rep el correu de confirmació de l’organització amb el reglament adjunt.

La recollida del dorsal i la bossa amb obsequis es farà al Parc de la Timba (sortida Cursa) entre les 7.45 i les 10.15 h. del diumenge 1 de març. El KOM sortirà a les 9 hores del Parc del carrer Llívia de Can Pi i la Cursa del Patró sortirà a les 11 hores del Parc de la Timba.

Entre les 8.20 i les 8.30 hores s’habilitarà un transport entre el Parc de la Timba i la sortida del KOM. També hi haurà avituallament al final de cada cursa i en la meitat del recorregut de la Cursa del Patró, així com servei de guarda roba a la zona de recollida de dorsals. I en acabar, hi haurà opció de dutxar-se a instal·lacions properes a la cursa.

La competició premiarà al primer classificat del KOM i els tres primers de la classificació general, en categories femenina i masculina.

Les condicions meteorològiques no suposaran la suspensió de la prova però si fossin adverses es realitzaria un recorregut alternatiu degudament senyalitzat i comunicat prèviament.

Podeu consultar el reglament complert de la convocatòria a l'enllaç adjunt.

Darrera actualització: 14.02.2020 | 12:41