Setmana marcada per Dia Internacional de les Dones

Dilluns, 2 de març de 2020 a les 14:30

Cervelló es prepara per desenvolupar al llarg d’aquesta setmana diverses activitats amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de les Dones diumenge vinent, 8 de març.

Sota el lema És hora de continuar, el  municipi començarà els actes el pròxim dimecres, 4 de març, amb el taller sobre Dona i lideratge a càrrec de la psicòloga Maria Mateo, a la Masia.

L’endemà tindrà lloc a l’Aula de Formació del CAP Cervelló una sessió formativa sobre la detecció i l’abordatge des dels centres d’atenció primària dels casos de violència masclista, impartida per la psicòloga forense María Jesús Rodríguez.

Els actes més reivindicatius se celebraran el dia 8 de març al Pavelló municipal Xavier Ballber, amb la lectura del manifest a càrrec de l’equip de veteranes del CE Futsal Cervelló i un partit de futbol sala per reivindicar l’esport femení. Precisament, l’Ajuntament de Cervelló s’ha adherit  a la campanya “Si no veus esport femení, t’estàs perdent la meitat de l’espectacle” per promocionar i donar visibilitat a l’esport femení en els mitjans de comunicació. També s’habilitarà un espai infantil amb la col·laboració de l’Esplai el Raconet i s’oferirà un refrigeri per acabar el matí.

Una sessió de l’hora del conte especial per trencar estereotips de gènere prevista pel dijous, 12 de març, i una acció performativa i participativa a càrrec de les Mireies per dimecres 18, completaran els actes de la setmana vinent.

Per últim, el dimarts 24 de març es presentarà l’informe “Dones i mercat de treball. La precarietat té nom de dona” de la mà de la tècnica de l’Observatori Comarcal del Baix Llobregat, Lucía López, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Cervelló.

A més d’aquests actes puntuals, es podrà visitar l’exposició itinerant “Quin temps tenim? L’organització de la vida quotidiana” del 20 de març al 31 d’abril a l’Ateneu, i de l’1 al 22 d’abril a la Biblioteca municipal. Precisament aquest equipament oferirà des d’avui ii fins al 20 de març una selecció de llibres amb motiu del 8M.

Podeu consultar els actes detallats clicant aquí o a l'arxiu adjunt.

Darrera actualització: 04.03.2020 | 15:05