Infància i joventut

Notícies

 • 28 de novembre de 2017 Tallers de customització d’skates i de maquillatge Tallers de customització d’skates i de maquillatge

  Encara queden places disponibles per a participar en els tallers de customització d’skates i de maquillatge clàssic i d’efectes especials que s’han programat per dissabte vinent a l’Ateneu. Les inscripcions es fan a l’Ajuntament.

 • 15 de novembre de 2017 Dia dels drets dels infants 2017 Dret al Lleure

  Amb motiu de la celebració del Dia Mundial dels drets dels infants, l’esplai el Raconet ha organitzat una sèrie d’activitats lúdiques adreçades als més menuts per dissabte vinent 18 de novembre a la tarda a la rambla Tarradellas, per la qual cosa el trànsit de vehicles en aquesta via es tallarà de les 17 a les 19.30 hores.

 • 15 de setembre de 2017 Suspès l'acte de lliurament d’obsequis del concurs literari dels escolars

  Segons informa l'organització queda suspès l'acte de nomenament i lliurament d'obsequis als guanyadors del concurs literari dels infants de les escoles de Cervelló, previst pel diumenge 17 de setembre.

 • 15 de setembre de 2017 Es posposen els tallers artístics Es posposen els tallers artístics

  Per causes organitzatives es posposen els tallers artístics programats pels dies 15 i 16 de setembre.

 • 12 de setembre de 2017 Tallers artístics pel cap de setmana Tallers artístics pel cap de setmana

  Vols aprendre a "customitzar" el teu skate, snowboard, bicicleta o patinet? T’agradaria conèixer els trucs de maquillatge clàssic i d’efectes especials? Doncs ja pots inscriure’t als tallers gratuïts que ha organitzat l’Ajuntament en dues sessions, els dies 15 i 16 de setembre a la tarda, a l’Ateneu.

Activitats

Darrera actualització: 29.11.2017 | 12:48