Medi ambient

Notícies

 • 16 d'octubre de 2017 Avui 16 d'octubre comença el període de comunicació de crema

  Avui dilluns 16 d'octubre comença el període de comunicació de crema que han de fer les persones que tinguin previst fer foc en els terrenys forestals de Catalunya i a la franja de 500 metres que els envolta.

 • 6 de juliol de 2017 Pràcticament extingit l’incendi d’aquest matí a l’empresa Química Fácil de Cervelló Incendi a l’empresa Química Fácil de Cervelló

  L’incendi que s’ha iniciat aquest matí sobre un quart de 12 a l’empresa Química Fácil del Parc Empresarial de Cervelló dedicada als productes de neteja i higiene es troba controlat i pràcticament extingit.

 • 21 de juny de 2017 Revetlles amb precaució 2017 Revetlles amb precaució 2017

  A dos dies de la revetlla de Sant Joan s’incrementa el risc d’incendis forestals per les altes temperatures que patim aquests dies i la sequera de la vegetació dels boscos. Les autoritats demanen extremar la precaució a l’hora de manipular productes pirotècnics i seguir els consells de seguretat.

 • 20 de juny de 2017 En marxa el Pla d’actuació per les onades de calor Què heu de fer en cas d'una onada de calor?

  Des del dia 1 de juny i fins al 30 de setembre s’ha posat en marxa el Pla d’actuació per prevenir els efectes d’una possible onada de calor sobre la salut (POCS) que impulsa el Departament de Salut (ASPCAT), conjuntament amb el Servei de Meteorològic de Catalunya, i amb la col·laboració d’altres organismes de la Generalitat, entitats municipalistes i entitats socials.

 • 20 de juny de 2017 Reconeixement per la participació a Let’s clean up Europe! Diploma per la participació en la 4a edició del Let's Clean Up Europe!

  El municipi de Cervelló ha rebut un diploma per la seva participació en la quarta edició del Let's Clean Up Europe! 2017 que es va celebrar el passat 13 de maig, en el qual s'agraeix la dedicació de les persones que van participar voluntàriament i l'esforç per difondre el missatge que el millor residu és el que no es produeix.

Darrera actualització: 25.07.2017 | 12:04