Seguretat ciutadana

Notícies

 • 8 de novembre de 2017 Selecció d’agents interins de la Policia Local

  Fins al dia 29 de novembre es poden presentar les sol·licituds per participar en el procés de selecció, mitjançant concurs oposició lliure, per constituir una borsa de treball d’agents interins de la Policia Local de Cervelló.

 • 16 d'octubre de 2017 Avui 16 d'octubre comença el període de comunicació de crema

  Avui dilluns 16 d'octubre comença el període de comunicació de crema que han de fer les persones que tinguin previst fer foc en els terrenys forestals de Catalunya i a la franja de 500 metres que els envolta.

 • 4 d'octubre de 2017 Suspeses les citacions del 30 d’octubre per fer el DNI

  Les citacions previstes pel pròxim 30 d'octubre de 2017 per fer els tràmits de renovació, modificacions, o altes de DNI a l’Ajuntament de Cervelló queden suspeses, segons informe de la Policia Nacional, fins a nou avís. Si necessiteu fer qualsevol d'aquests tràmits esmentats, podeu adreçar-vos a la pàgina web següent: https://www.citapreviadnie.es/ , i demanar hora per a la comissaria de la policia nacional que més us interessi.

 • 6 de juliol de 2017 Pràcticament extingit l’incendi d’aquest matí a l’empresa Química Fácil de Cervelló Incendi a l’empresa Química Fácil de Cervelló

  L’incendi que s’ha iniciat aquest matí sobre un quart de 12 a l’empresa Química Fácil del Parc Empresarial de Cervelló dedicada als productes de neteja i higiene es troba controlat i pràcticament extingit.

 • 21 de juny de 2017 Revetlles amb precaució 2017 Revetlles amb precaució 2017

  A dos dies de la revetlla de Sant Joan s’incrementa el risc d’incendis forestals per les altes temperatures que patim aquests dies i la sequera de la vegetació dels boscos. Les autoritats demanen extremar la precaució a l’hora de manipular productes pirotècnics i seguir els consells de seguretat.

Darrera actualització: 24.07.2017 | 11:19