Afectacions del trànsit per la Festa Major

Dimarts, 23 de juliol de 2019 a les 15:30

Amb motiu de la celebració de la Festa Major el cap de setmana vinent, alguna carrers del municipi patiran afectacions en el trànsit de vehicles a partir de dijous, 25 de juliol.

El primer canvi afectarà el trànsit del tram de l’avinguda Catalunya número 20 fins al carrer Sant Francesc, on no es podrà estacionar a partir de les 8 del matí de dijous vinent, 25 de juliol, i no es podrà circular a partir de les 17 hores.

El tall important del carrer Major i l’avinguda Catalunya es produirà a partir de les 14 hores de divendres, 26 de juliol, i fins a les 6 del matí de dilluns 29 de juliol. La rambla Josep Tarradellas també es tallarà al trànsit del 26 al 29 de juliol i romandrà prohibit l’estacionament de vehicles.

El recinte firal s’instal·larà des de l’avinguda Catalunya fins al carrer Major a l’alçada de Cal Planteraire, amb atraccions juvenils i infantils, i les terrasses dels establiments de restauració locals. Per motius de seguretat, tots aquells veïns i veïnes que tinguin el seu pàrquing dins del recinte firal no podran accedir-hi des del divendres dia 26 de juliol a les 14 h fins al dilluns 29 de juliol a les 6 h de la matinada.

Alguns carrers patiran el canvi en el sentit habitual de circulació, concretament els carrers Mestre Adela Cardona i Coral Diana. El veïns del carrer Coral Diana, rambla Josep Tarradellas, Santa Maria, plaça del Mestre i Mestre Puignau que tinguin pàrquing dins del recinte tenen garantida la sortida en sentit Barcelona però no podran tornar a accedir-hi fins al dia 29 de juliol. Els veïns del pàrquing del carrer Sant Esteve podran sortir únicament en sentit contrari de circulació pels carrers Sant Esteve direcció passatge del Coniller i carrer Coral Diana.

S’habilitarà una zona d’aparcament especial en el carrer Major del números 19 al 29 (façana de l’Església), amb estacionament limitat d’una hora per fer gestions en horari comercial, exceptuant el dia 27 de juliol d’11.30 a 14 hores que l’accés pel carrer Joaquim Mensa romandrà tancat. L’empresa Soler i Sauret habilitarà parada de bus provisional en els dos sentits dels trajectes a la rotonda de Ceraqua.

Amb motiu de la Big Splash el diumenge dia 28 de juliol des de les 7 fins a les 15 hores no es podrà estacionar al carrer Resclosa ni al carrer la Pau fins al carrer Barcelona, s’habilitarà doble direcció al carrer Santa Anna des de Resclosa fins a Pau Casals i es circularà en sentit contrari pel carrer Santa Anna des de Pau Casals fins a Anselm Clavé.

Demanem que els conductors que tinguin previst fer ús del vehicle tinguin en compte tota aquesta informació, que els veïns de les zones afectades reben aquests dies a casa seva mitjançant fulletons informatius. Per a qualsevol dubte poseu-vos en contacte amb la Policia Local.

Darrera actualització: 23.07.2019 | 15:39