Incidències causades pels aiguats a Cervelló

Dilluns, 15 de juny de 2015 a les 00:00

Les pluges caigudes durant el matí, en certs períodes amb molta intensitat a la nostra vila, han ocasionat algun incident.

Tret de les habituals incomoditats ocasionades per aquests fenòmens climatològics, el fet més destacable ha estat al camí de la Riera que va cap al Camp de Futbol Municipal, on un vehicle ha estat arrastrat uns 80 metres per la crescuda del cabdal.

El cotxe, ocupat per dues dones adultes, s'ha endinsat cap a la riera, i ha calgut la intervenció dels operatius del Servei d'Emergències. En concret, Policia Local, Serveis Municipals, Mossos d'Esquadra, i Bombers de la Generalitat que han hagut d'efectuar el rescat de les ocupants. Fins el lloc dels fets també s'hi ha desplaçat un helicòpter i una unitat del SEM. La ràpida actuació de tots ha permès que no s'hagin hagut de lamentar mals majors.

Lalcalde, José Ignacio Aparicio, i el regidor de Governació, Juan Santiago, també s'han personat al lloc dels fets per fer seguiment del rescat. Les dues dones es troben il·leses però han estat traslladades a l'Hospital Moisès Broggi per a un reconeixement preventiu.

Recordem que en situacions com la d'avui cal extremar la precaució, sobretot en passos inundables o cabdals d'aigua, i respectar sempre les senyalitzacions excepcionals.

Darrera actualització: 13.03.2017 | 11:53