Nota de premsa de l'Ajuntament de Cervelló

Divendres, 20 de març de 2015 a les 00:00

Accions legals contra el senyor Miguel Carretero Romero i la/es persona/es responsable/es del perfil social "TOT CERVELLÓ" de la xarxa Facebook.

L'alcalde de l'Ajuntament de Cervelló ha informat públicament en la sessió del Ple extraordinari que s'ha dut a terme avui, divendres 20 de març, a les 18 hores, que s'emprendran accions legals contra el senyor Miguel Carretero Romero i la/es persona/es responsable/es del perfil social "TOT CERVELLÓ" de la xarxa Facebook, per injúries i calúmnies sobre la modificació puntual del PGOUM del sector La Bòvila que s'han fet públiques en aquesta xarxa social des del passat 17 de març de 2015.

El màxim representant municipal, Jesús Arévalo i Bravo, ha afirmat que en cap cas s'han afavorit interessos particulars ni s'ha comès cap irregularitat urbanística relativa a la tramitació de l'expedient de modificació puntual del PGOUM. Sempre ha estat qüestió pacífica entre tots els grups municipals el canvi de qualificació d'industrial a residencial, proposta que ja va intentar negociar l'anterior equip de govern del PSC amb els propietaris del sector.

Arévalo ha afirmat que des de l'Ajuntament de Cervelló s'endegaran totes les accions legals previstes per tal de defensar l'honorabilitat del municipi, dels seus representants i els seus funcionaris i tècnics municipals.

Darrera actualització: 10.03.2017 | 12:35