Obertes les inscripcions pel Carnaval 2016

Dilluns, 18 de gener de 2016 a les 16:00

Les inscripcions per participar al Carnaval 2016 que se celebrarà el dissabte 13 de febrer ja es poden formalitzar a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament de Cervelló, tant per les comparses locals com per les de fora del municipi i els establiments comercials.

El concurs del Carnaval és obert i poden participar-hi tots els grups que s'ajustin a les bases, sent obligatori desfilar a la rua.

Els participants han d'omplir el full d'inscripció de la comparsa i registrar-lo a l'Ajuntament amb totes les dades que se sol·liciten fins al dia 1 de febrer de 2016. Es considera comparsa un grup col·lectiu d'un mínim de 10 persones, acompanyada de carrossa al·legòrica o vehicle identificador de la temàtica triada i l'equip de megafonia.

La rua començarà al carrer Vidriers i acabarà al pavelló poliesportiu municipal, on es farà el lliurament de premis. Totes les comparses de Cervelló inscrites rebran un premi a la participació, la quantitat del qual variarà en funció del nombre de persones que hi participin.

Els premis per a les comparses locals seran honorífics per a les tres millors comparses i per a la millor carrossa. En el cas de les comparses d'altres municipis es crea una categoria a la millor comparsa forana dotada amb un únic premi de 350 euros i només podran participar en aquesta categoria. Els establiments comercials que el dia del Carnaval vulguin guarnir el local i/o disfressar els empleats podran optar al premi especial per a la millor botiga disfressada. A més també hi haurà un premi honorífic a la millor disfressa individual.

Podeu consultar les bases i descarregar els formularis d'inscripció en els arxius adjunts.

Darrera actualització: 16.03.2017 | 10:03