Programació d'Actes de Festa Major pel cap de Setmana vinent

Dijous, 16 de juliol de 2015 a les 16:00

Del 24 al 26 de juliol, Caminada Nocturna, Escacs per a tothom, Inauguració de Tómbola Solidària, Campionat de Petanca, Trobada Gegantera, Correfoc, Festa de Ràdio Cervelló i Cursa d'obstacles Legion Race, us ho perdreu?

Divendres 24 de juliol comencen els actes de la Festa Major de Cervelló. En concret, a les 22h, des de la Plaça de l'Ajuntament, es donarà inici a la ja tradicional Caminada Nocturna que organitza el Grup d'Esplai El Raconet.

Una de les novetats denguany es presenta dissabte 25. A partir de les 10h, començarà el campionat d'obstacles, que durarà tot el cap de setmana, matí i tarda, al camp de Futbol Municipal. La Legion Battle 2n Round, és un circuit on per equips, es realitzaran diverses proves en tres rondes classificatòries, i els finalistes obtindran un premi. Per a participar cal inscriures prèviament o el mateix dia, i portar roba adient.

A la Plaça de la Biblioteca, a partir de les 10.30, el Club descacs convida a tothom a practicar amb un campionat, on a més s'instal·larà un tauler on les peces d'escacs seran els mateixos jugadors. Una iniciativa adreçada a petits i grans que també es podrà gaudir diumenge.

També dissabte, a les 12h, i en aquest cas a Ca la Nicàsia (C/Major, 134) s'inaugura la tradicional Tómbola Solidària, tothom pot participar-hi, i a més, aquelles qui vulguin poden fer les seves aportacions de dilluns a divendres a la tarda al mateix emplaçament.

Ja a la tarda, a partir de les 16:30, es donarà Inici al campionat de Petanca Festa Major 2015, a les pistes de la zona esportiva. El campionat és obert a tothom, socis i no socis.

A les 18:30h, la Rambla Josep Tarradellas serà l'escenari de la Plantada de Gegants per celebrar la XVII trobada de Festa Major, organitzada per la Colla de Geganters i Grallers de Cervelló. Enguany es comptarà amb 8 colles convidades, en concret: Molins de Rei, Castellbell i el Vilar, Sant Vicenç de Castellet, Súria, Pont de Vilomara i Rocafort, Corbera de Llobregat, Montmeló, i Barri de Gràcia de Sabadell. Tot un esdeveniment amb més de 300 persones.  Tot  seguit es farà una cercavila amb balls i vàries parades amb tots els participants que passarà pel Carrer Major fins arribar a l’Ajuntament a les 19h, on finalitzarà amb una sorpresa  i ball final.

A les 22h i sortint des de l’Església, s’iniciarà el Correfoc Infantil, que comptarà amb la Colla convidada de Sant Pau d’Ordal. Tot seguit la Colla dels Encaputxats Diàbolics iniciaran el gran Correfoc de Festa Major, que acabrà el seu recorregut a la Masia.

Precisament, a la plaça de la Masia (C/Germandat de Sant Sebastià), començarà la nit pels més joves, i pels que no ho són tant, a les 23h, amb la Festa 25 anys d’èxits a Ràdio Cervelló, un repàs musical d’aquest temps d’emissora municipal de la mà dels DJs Fer Bausa, Val Gum i DJ Ballesta.

Un cap de setmana que servirà  per escalfar motors de cara a la Festa Major, que començarà el proper divendres 31 de juliol.

Per a més informació sobre els actes d’aquest cap de setmana, podeu consultar els enllaços adjunts.

* Si us plau, seguiu les recomanacions pels actes dels Correfoc i la Cursa d'obstacles que trobareu al final del programa de Festa Major.

Esteu tots convidats!
Bona Festa Major!

Darrera actualització: 13.03.2017 | 13:08