Vine a gaudir de la nostra Festa Major!

Dimecres, 15 de juliol de 2015 a les 16:00

Ja podeu consultar el programa amb tots els actes d'enguany.

El cap de setmana previ, del 24 al 26 de juliol, es realitzarà la caminada nocturna, la inauguració de la Tómbola Solidària, el Campionat de Petanca, la Trobada Gegantera i el Correfoc. A més durant tot el cap de setmana es podrà gaudir a la plaça de la Biblioteca d'un campionat d'escacs, i es comptarà amb un tauler, a on les peces seran els mateixos jugadors. A més, el camp de futbol serà l'escenari de la Legion Race, amb una cursa d'obstacles que arriba per primer cop a Cervelló. Ràdio Cervelló s'encarregarà de la Festa nocturna per a totes les edats, amb un recorregut musical rememorant els seus 25 anys d'història.

El dia 31 de juliol, el tret de sortida el marcarà el Pregó, a les 21:30h, a càrrec del músic i director d'orquestra Josep Mut i Benavent, seguit del concert del quartet musical The Fireflies.

Dissabte dia 1, celebrarem el Sopar de Germanor, ball a l'escenari central i Festa Jove al carrer Joventut. El dia comença però, amb la Inauguració del Parc de la Timba, on durant tot el matí tothom que s'hi acosti podrà participar d'activitats per a tota la família amb tallers i jocs per a nens i l'actuació de La Jove Coral Diana, entre d'altres, gaudint de nou d'aquest espai natural al centre del poble. A la tarda, i al mateix espai, podrem comprovar la màgia dels contes de la mà de tots aquells que han participat del taller que es realitzarà aquestes setmanes.

Diumenge dia 2 d'agost, es celebrarà el partit memorial de Festa Major, seguit d'una botifarrada. I durant el matí, el poble serà l'escenari d'una trobada de més de 200 motos custom, tot un espectacle visual. A la tarda, i al carrer Joaquim Mensa, serà el torn per als més petits amb la Kids Party Show, un espectacle infantil per a tota la família. El Concert i Ball de Gala seran els protagonistes de la nit a la zona esportiva, i una festa d'estiu jove, a l'escenari central.

Els actes finalitzen el dia 3 d’agost, diada de Sant Esteve, amb l’Ofici Solemne a l’Església de Sant Esteve a les 12h. La tarda començarà amb el retorn del Concurs de Truites, al carrer Major, seguit de la cantada d’Havaneres. La Festa Major 2015, finalitzarà amb l’espectacle piromusical i un concert Remember.

Durant la Festa Major, l'Associacó d'Activitats Artístiques i el Grup de Recerca presentaran les seves exposicions especials per aquestes dates.

Poden consultar tota la informació detallada, descarregant l’arxiu adjunt.
Durant els propers dies, anirem ampliant la informació dels actes principals i de les principals indicacions (horaris, reserves, etc.).

Molt Bona Festa Major!

Darrera actualització: 13.03.2017 | 13:09