Ampliat el Pla de vacunacions per la COVID-19

Dijous, 25 de març de 2021 a les 12:30

El Pla de vacunació del Departament de Salut s’ha ampliat per a les persones de 60 a 65 anys arran de la represa de la vacunació amb Astra Zeneca.

L’Agència Europea del Medicament ha donat el vistiplau per continuar la vacunació amb AstraZeneca, que havia estat suspesa fa uns dies, alhora que l’Agència Espanyola del Medicament ha autoritzat l’ús d’aquesta vacuna per a les persones de fins a 65 anys (fins ara estava limitada a les persones de fins a 55 anys). Aquest canvi facilita el pla de vacunació, ja que permet ampliar els grups als quals es pot administrar aquesta vacuna.  

En conseqüència, ahir es va reprendre la vacunació amb AstraZeneca a Catalunya i, alhora, s’ha començat a convocar la població d’entre 60 i 65 anys (inclòs el personal essencial que no havia estat citat anteriorment per la limitació d’edat).

Per tal de poder accedir al web i fer la reserva per triar quan us podeu vacunar, cal que primer rebeu un SMS al mòbil. Amb aquest missatge, podreu reservar dia, hora i lloc per a la vacunació. A tal efecte, és important que les dades de contacte, inclòs el telèfon mòbil, estiguin actualitzades a l’àrea personal del portal La Meva Salut del Departament de Salut.

 

Darrera actualització: 26.03.2021 | 14:46