Continua activa la campanya de vacunació sense cita prèvia

Dilluns, 16 d'agost de 2021 a les 15:00

Segueix activa la campanya de vacunació sense cita prèvia contra la COVID-19.

El Departament de Salut de la Generalitat vol accelerar el ritme de vacunacions i, per aquest motiu, en determinats dies i franges horàries, els punts de vacunació habiliten una cua diferenciada per a les persones que hi acudeixen sense cita prèvia. Al mateix temps, es continua administrant la vacuna a les persones que demanen hora a www.vacunacovidsalut.cat. 

La campanya de vacunació sense cita prèvia va dirigida a tota la població de més de 12 anys que no hagi rebut cap dosi de la vacuna i que no hagi passat la COVID en els darrers 2 mesos. S'ha de tenir en compte que els menors entre 12 i 16 anys han d'anar acompanyats d'un adult responsable.

Les persones que ja hagin rebut una dosi de la vacuna i estiguin pendents de rebre'n la segona, també poden fer-ho sense cita prèvia, però exclusivament al punt de vacunació massiva de la Fira de Cornellà, tots els dies de 16 a 20 h.

A més a més dels centres que podeu veure a la infografia, aquesta setmana us podeu vacunar sense cita a:

- Centre Cívic Sant Ildefons, c/ de la Gerdera (Cornellà de Llobregat), dimarts 17, de 9 a 13 h.

- CAP Lluis Millet (mòdul), c/Lluís Millet, 2-4 (Esplugues de Llobregat), dijous 19, de 9 a 13 h.

A banda d'aquests centres, s'ha habilitat un punt de vacunació al Centre Comercial Splau de Cornellà, els divendres de 15 a 20 h i els dissabtes de 10 a 20 h.

 

Podeu consultar tota la informació clicant aquí o seguint l'enllaç adjunt.

 

 

Darrera actualització: 16.08.2021 | 15:20