Dilluns s’eliminaran les restriccions de mobilitat a Catalunya

Dijous, 22 d'abril de 2021 a les 13:00

A partir de dilluns 26 d’abril s’aixecarà el confinament comarcal per permetre la llibertat de moviments per tot el territori català durant una setmana, fins al 3 de maig.

La flexibilització de les restriccions per la pandèmia de COVID-19 que s’iniciaran dilluns es dona per la bona evolució de les dades epidemiològiques a Catalunya i comportarà canvis en altres àmbits.

En l’educació, a partir del dilluns es recupera al 100% la presencialitat a les classes de l’educació no obligatòria, és a dir, batxillerat i formació professional. En aquests nivells fins ara hi havia semipresencialitat, en què els alumnes combinaven alguns dies de classes presencials i d’altres de classes virtuals.

A més, es permetrà l’obertura de bars i restaurants situats en centres comercials, així com dels comerços sense limitacions de superfície, tot i que els horaris de tota la restauració continuaran sent els mateixos, de 7.30 a 17 hores. Els gimnasos i llocs de culte podran ampliar del 30% al 50% el seu aforament.

Darrera actualització: 23.04.2021 | 08:08