Prorrogat el toc de queda dues setmanes més

Divendres, 6 d'agost de 2021 a les 10:00

Cervelló es troba entre els municipis que prorrogarà el toc de queda nocturn fins al 20 d’agost a partir d’aquesta mitjanit.

La mesura es publica avui en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, a la Resolució SLT/2614/2021, de 4 d'agost, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

De l'1 a les 6 de la matinada continuarà vigent el toc de queda a aquells municipis de més de 5.000 habitants que presenten un índex d'incidència acumulada igual o superior a 250 casos diagnosticats per 100.000 habitants en els darrers 7 dies, entre els quals es troba Cervelló, i als municipis el terme dels quals es troba totalment o quasi totalment envoltat per aquells municipis. S'exclouen d'aquesta prohibició els desplaçaments de caràcter essencial, que cal justificar adequadament, com les visites mèdiques d’urgència, per qüestions laborals o per la cura de persones grans o dependents.

L'horari d'obertura al públic de les activitats permeses és el corresponent a cada activitat, sense que en cap cas pugui superar la franja entre les 6 i les 22 hores, en general, i la franja entre les 6 i les 00.30 hores de l’endemà en cas d'activitats culturals, i esportives, botigues de conveniència, establiments comercials annexos a gasolineres, serveis de restauració, inclosa la recollida a l'establiment i la prestació de serveis a domicili, i salons de jocs, casinos i sales de bingo.

Les reunions i trobades familiars i de caràcter social, tant en l'àmbit públic com privat, es permeten sempre que no se superi el nombre màxim de deu persones, llevat que es tracti de persones convivents.

I recordeu l’obligació de l’ús de la mascareta i les recomanacions de mantenir la distància social i les mesures d’higiene de mans.

Podeu consultar l’actualització completa d’aquestes mesures a la Resolució SLT/2614/2021, de 4 d'agost, que entra en vigor a les 00:00 hores d’avui divendres 6 d'agost.

Darrera actualització: 06.08.2021 | 11:34