Pla d'Actuació Municipal (PAM)

Què és el PAM?

El Pla d’Actuació Municipal (PAM) és l’instrument de planificació de l’activitat municipal i el full de ruta que marcarà l’acció del govern municipal dels pròxims 3 anys. És un recull dels objectius que es planteja assolir l’equip de govern durant el període 2019-2023 així com de les accions que es creuen necessàries per assolir-los. No és un document tancat ni el final de cap camí, és un punt de partida i una eina de treball compartida entre el govern municipal, grups de l’oposició, entitats, associacions i col·lectius per seguir millorant Cervelló els pròxims anys.

Durant aquests anys ens reunirem amb entitats i encetarem procesos participatius per acabar de definir el Cervelló dels nostres somnis. Entre tots i totes podem fer-ho.

El PAM no és una eina de treball tancada perquè s’haurà d’anar adaptant als imprevistos, a les oportunitats que caldrà aprofitar i als problemes que sorgiran i que s’hauran de resoldre. Per aquests motius, anualment el Pla es revisarà i es valorarà el grau d’assoliment dels seus objectius. Tenint això present, s’hi podran introduir millores i modificacions.

Darrera actualització: 10.01.2023 | 15:32
Darrera actualització: 10.01.2023 | 15:32