25N: No estàs sola

Divendres, 26 de novembre de 2021 a les 14:00

En un ambient reivindicatiu i sota el lema “No estàs sola”, Cervelló diu prou a la violència masclista.

L’Ajuntament de Cervelló va commemorar ahir, 25N de novembre, el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les dones.
 
 
Al matí, l’alumnat de 4t d’ESO de l’Institut de Cervelló va assistir a l’espectacle teatral Estranyes relacions de la companyia Frec a Frec a l’Ateneu. 
 
 
Pel que fa a l’acte institucional a la plaça de l’Ajuntament, va començar amb la creació del mural de flors “Una flor per a elles” en homenatge a les dones víctimes de violència masclista i amb l’obertura de l’exposició “Talla ja!”.
 
 
La lectura del manifest, el minut de silenci i la presentació del Punt Lila Cervelló van completar els actes del dia 25 que van culminar amb l’actuació de la cantant Ana Rossi i la il·luminació de la façana de l’Ajuntament.
 
 
El Punt Lila estarà present a tots els actes públics i festes de gran format per donar suport i acompanyament a les noies i dones que ho necessitin en cas de detectar-se un presumpte cas de violència.
 
El municipi també s’ha adherit a la 8a Marxa contra la violència masclista i a l’acte central al Parc de Torreblanca de Sant Feliu de Llobregat i convoca a tothom que vulgui assistir-hi al punt de sortida davant de l’Ajuntament a les 10 del matí de diumenge vinent, 28 de novembre. 
 
 
Us recordem que també podeu visitar fins al dia 30 de novembre el Racó bibliogràfic amb una selecció de llibres relacionats amb la violència masclista que es troba instal·lat a la Biblioteca i  l’exposició “Lliures i sense por” comissionada i dissenyada per l’Institut Català de les Dones i Creación Positiva per reivindicar el dret a la llibertat sexual i la seguretat de les dones en els àmbits públic i privat col·locada al vestíbul de Ceraqua.
 
Darrera actualització: 26.11.2021 | 15:26