Cervelló Solidari

Activitats més significatives:

  • Recollida d’aliments
  • Tómbola solidaria
  • Sopar solidari
  • Festival Solidari


Així vam néixer:
El desembre de 1996 es crea la plataforma "CERVELLÓ AMB ZAIRE", formada per entitats lúdiques, socials, esportives, culturals i partits polítics del nostre poble, amb l'objectiu d'organitzar actes lúdics per recaptar ajudes per a una acció de solidaritat per a la zona dels grans llacs, i alhora implicar a la gent jove del nostre municipi. El 9 de març de 1997, ens vàrem presentar en societat a la sala polivalent de l'Ateneu. Un mes després vam realitzar la primera recollida d'aliments. El juliol següent es va celebrar la primera Tómbola Solidària, i el desembre del mateix any el primer Festival Solidari.

Les nostres activitats:
Durant els nostres 10 anys d'història hem consolidat activitats com la Tómbola que celebrem per la Festa Major, la recollida d'aliments que realitzem dos cops a l'any i el nostre Festival Solidari celebrat al novembre. No ens hem d'oblidar de la nostra col·laboració amb la Campanya de Reis de la Creu Roja, amb Càritas, Metges sense fronteres, ANESVAD, altres ONG'S amb les que compartim el nostre projecte solidari i ajudes individuals a les persones que ho necessiten.

Ajuda als nens del Sàhara:
L'acolliment dels nens del Sàhara va començar l'estiu de l'any 1999. Des d'aquesta data hem continuat col·laborant amb aquest poble, acollint nens cada estiu per millorar la seva salut i qualitat de vida, i enviant ajudes alimentàries i sanitàries.

Plaça de l'Ajuntament , s/n - 8758 Cervelló - Barcelona
Adreça electrònica: cervellosolidari@hotmail.com
Horari:  
Darrera actualització: 20.07.2017 | 11:38