Salutació de l'alcalde

Benvinguts i benvingudes

Us dono la benvinguda a la web municipal de l’Ajuntament de Cervelló, un portal d’informació sobre el municipi que té la voluntat de ser una eina útil per a la ciutadania de Cervelló. Aquesta web també és i serà una finestra oberta a la nostra activitat diària, a la nostra interessant i rica història i als nostres magnífics tresors naturals.

Cervelló es troba en un entorn immillorable, un pulmó verd a la porta d’entrada de la serra de l’Ordal. Muntanyes, avencs, baumes i boscos que amaguen indrets sorprenents i màgics. Tenim la sort de ser bressol de personatges il·lustres com el president Tarradellas, d’haver acollit el vers i la prosa de grans poetes com Frederic Soler Pitarra i de gaudir de moltes entitats que fan que Cervelló sigui un municipi molt i molt viu. 

A les nostres contrades tenim un meravellós patrimoni històric i artístic, on podem contemplar un esplèndid castell que estem recuperant, admirar esglésies, monestirs i capelles, i adelitar-nos amb la descoberta de molins medievals i nombroses construccions de pedra seca… 

Creiem fermament que l’Ajuntament ha de tenir les portes i les parets de vidre, una metàfora que vol exemplificar la transparència amb què treballem per a la ciutadania de Cervelló. La nostra voluntat és la de diàleg constant amb els i les veïnes, a través de totes les eines que tinguem al nostre abast. 

És per això que durant els mesos vinents, a més, augmentarem la participació a través d’un canal interactiu de Whatsapp per resoldre dubtes, enviar suggeriments i tenir tota la informació de l’activitat municipal d’una forma més ràpida i àgil. Tot això sense deixar de banda el contacte personal que, ara que els nivells de pandèmia es troben més controlats, hem pogut reprendre i que és segurament una de les parts més boniques de la nostra feina com a servidors i servidores públiques. 

Estem oberts a propostes i suggeriments perquè, entre tots i totes, puguem continuar millorant el nostre estimat Cervelló, un poble petit on volem ser “gegants”. 

José Ignacio Aparicio Ciria 

 

 

 

Darrera actualització: 14.01.2022 | 14:08
Darrera actualització: 14.01.2022 | 14:08