Coronavirus: informació del Bisbat de Sant Feliu

Dijous, 26 de març de 2020 a les 13:00

El Bisbat de Sant Feliu de Llobregat distribuirà el Full Dominical en format digital a partir de diumenge vinent i ha habilitat la nova pàgina web.

El Bisbat ha informat que una de les eines de comunicació més difoses, el Full Dominical, només es distribuirà en format digital en pdf interactiu, mentre duri la situació d’estat d’alarma. A més, com sempre, es poden trobar tots el números a l’hemeroteca del Full Dominical al web, i compartir-los per tots els canals

El butlletí digital o newsletter setmanal info+BSF continua funcionant i portant a les bústies dels correus electrònics dels feligresos les notícies que publica el Bisbat  durant la setmana, a més del corresponent Full Dominical, referències a l’objectiu pastoral, etc. Us podeu subscriure en aquest enllaç.

A més, el Bisbat ha posat en marxa el nou web renovat http://www.bisbatsantfeliu.cat/  “com a canal de comunicació i de comunió, amb el desig de ser una eina més eficaç, també per viure en aquest temps de quaresma i de quarantena, vers la Pasqua”.

Pròximament el Bisbat informarà sobre com seguir les celebracions litúrgiques de la Setmana Santa a través dels mitjans de comunicació (TV, ràdio i internet).

Darrera actualització: 26.03.2020 | 13:26