Comença la Festa Major 2019!

Divendres, 26 de juliol de 2019 a les 11:00

Cervelló comença avui oficialment la seva Festa Major que s’allargarà fins al 3 d’agost, dia festiu en el municipi.

Afrontem un cap de setmana ple de propostes per a tots els públics i edats amb l’objectiu de què tothom pugui sortir al carrer i compartir uns dies de lleure amb els veïns. El programa compta amb una trentena d’activitats organitzades per l’Ajuntament amb la col·laboració de les entitats locals de caràcter social, esportiu i cultural que fan possible una festa molt participativa.

El Pregó d’aquest vespre donarà la benvinguda oficial a les festes, protagonitzat en aquesta ocasió pel president de l’Associació d’Agermanament Cervelló amb Saint-Martin-le-Beau, a partir de les 21.30 hores a la plaça de l’Ajuntament. L’acte es clourà amb l’actuació de la Coral Diana, que donarà pas al correfoc amb els Encaputxats Diabòlics pels carrers del municipi.

Ratllant la mitjanit començarà també la festa Big Friday&Pop Car Party al carrer Joventut, amb discjòqueis, música i sorpreses fins a les 5 de la matinada.

El consistori s’ha adherit a la campanya "Lliures de masclismes” de la Diputació de Barcelona per celebrar unes festes amb respecte i tolerància i sense violència de cap mena.

També recordem que davant l’alt risc d’incendi, no es faran els focs artificials de fi de festa. Us demanem que extremeu les precaucions i davant qualsevol indici de foc aviseu les autoritats.

Podeu descarregar el programa amb tots els actes de la Festa Major clicant aquí o a l'arxiu adjunt.

Darrera actualització: 26.07.2019 | 13:11