Comença la Festa Major més simbòlica

Divendres, 31 de juliol de 2020 a les 09:00

En condicions normals, avui començaria la Festa Major de Cervelló però per la situació de pandèmia sense actes presencials serà molt simbòlica i virtual.

El tradicional pregó que cada any obre les festes, enguany serà substituït per un missatge que es podrà seguir al web i a l’Instagram municipals i una traca d’inici a càrrec dels Encaputxats Diabòlics. Durant tot el cap de setmana es publicaran vídeos de record d’anteriors festes en els mateixos mitjans. I dilluns vinent, festa local en el municipi, se celebrarà la Missa solemne a l’Església de Sant Esteve, presidida per mossèn Rafael Vilaplana i en la qual predicarà mossèn Xavier Ribas a les 12 del migdia. A la tarda es faran els sortejos del Bombo Solidari en el local de la Tómbola de Cervelló Solidari que es podran seguir en directe per l’Instagram de l’entitat a partir de les 19 hores. A continuació s’emetrà una actuació musical a càrrec de Som-hi-li i les festes es tancaran amb una altra traca de la colla de diables.

Les autoritats municipals tornen a apel·lar a la prudència i la responsabilitat de tothom per evitar la propagació del virus, especialment a la dels joves, i demanen a la població que apliqui les mesures d’autoprotecció recomanades: ús de mascareta, distància social i higiene de mans.

Darrera actualització: 01.08.2020 | 12:21